ایشان با بیان یک گله از جامعه حقوقدان کشور به سخنان خود ادامه دادند: . طی بررسی هایی که ما در کمیسیون حقوقی انجام دادیم ، در هشت دوره گذشته مجلس گاهی مجموعه تحصیل کردگان رشته های حقوقی در مجلس کمتر از یک درصد بوده است و این در حالی است که گاهی مجموعه تحصیل کردگان رشته هایی دیگر مثل پزشکی بیش از سی درصد بوده است و سوال من این است که آیا باز هم می شود توقع داشت که مجلس شورای اسلامی همه آن نکاتی که ما حقوقدان ها قائل بر آن هستیم در روند تصویب یک قانون باید رعایت شود بتواند رعایت کند؟.
ایشان درباره قانون آیین دادرسی کیفری نیز بیان داشتند:امیدواریم این قانون جامع که به شکل یک پکیج کامل و ارزشمند از قوانین آیین دادرسی می باشد و بیش از هزار ماده دارد،تا دو ماه آینده در کشور اجرایی شود.
ایشان سپس همانند سایر سخنرانان به بحث استقلال کانون های وکلا پرداختند و این موضوع را یکی از مباحث مهم مطرح در جامعه حقوقی دانستند که تقریبا در همه محافل حقوقی کم و بیش سخن از آن است.
سپس روند لایحه جامعه وکالت را از ابتدا تا به کنون و فراز و نشیب هایی که این لایحه دچار آن بوده از دولت دهم تا به اکنون را بیان داشتند
ایشان در مورد طرحی سخن گفتند که در مجلس هشتم مطرح شده بود به عنوان طرح اصلاح قانون وکالت که آن زمان متاسفانه با چند رای کمتر به تصویب نرسید .سپس افزودند:هم اینک عده ای از نمایندگان همان طرح را با اندکی تغییرات مورد بررسی قرار داده اند و به عنوان طرحی جدید تقدیم مجلس نمودند که اعلام وصول شده است و به کمیسیون قضایی هم ارجاع شده است که البته در دستور کار قرار نگرفته است و تا آنجایی که ما اطلاع داریم این طرح مورد قبول جامعه حقوقی می باشد. و مشکلات و نقائص مربوط به لایحه جامع وکالت را ندارد.
ایشان خطاب به حاضرین جلسه با بیان اینکه بنده افتخار این را دارم که وکیل همه شما در مجلس شورای اسلامی هم هستم باید عرض کنم،آنچه به مجلس می آید یک طرح یا لایحه خامی است که گاهی تا بیاید لباس قانون به خود بگیرد مراحل متعددی را طی میکند و گاهی آنچه که در ابتدا وارد کمیسیون شده و انچه که در انتها خارج می شود بسیار متفاوت تر از آن چیزی است که وارد کمیسیون شده است.
ایشان با بیان این سخنان گفتند:بنده میخواهم این اطمینان را به شما بدهم که اگراحیانا لایحه ای که در قوه قضاییه تنظیم شده، در دولت مطرح گردد وبه مجلس بیاید و الزاما و قطعا همان چیزی نخواهد بود که از کمیسیون خارج خواهد شد.
ایشان اضافه کردند :الحمد اله کمیسیون افراد فاضلی دارد. که میتوانند این مباحثی را که گاهی مواقع مطرح می شود و احتمالا اگر بخواهد خدشه ای به بحث استقلال کانون وارد کند مانع آن بشوند .
سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ضمن دعوت و استقبال از نظرات اساتید،گفتند:بنده همین جا عرض میکنم که کمیسیون،در زمانی که لایحه به آن ارجاع شود از نظرات اساتید بزرگی که بتوانند در این زمینه ما را یاری نمایند استقبال می کند.
وبلاگ حقوقبان