مشروح مذاکرات اولین جلسه هیات مدیره دوره بیست و هشتم کانون وکلای دادگستری مرکز مورخ 31 فروردین ماه سال 1393 ،
تهیه و تنظیم : ارشیاناز حیدریان - وکیل دادگستری و کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی
پایگاه خبری و تحلیلی سیمرغ عدالت گزارش می دهد - جلسه راس ساعت 9.20 دقیقه با حضور همه اعضای اصلی و علی البدل تشکیل گردید ، در ابتدای جلسه دکتر افتخار به اعضای جدید تبریک گفته و آرزوی موفقیت نمودند . طبق ضوابط مسنترین عضو اصلی یعنی جناب آقای جندقی به عنوان ریاست سنی جلسه مشخص شدند .
لازم به توضیح است تاریخ تولد اعضای اصلی به ترتیب بدین شرح می باشد : آقایان جندقی 1314 ، مصباح 1320 ، محمدنبی 1322 ، فرض پور 1330 ، کریمی 1333 ، کامیار 1342 ، شهبازی نیا 1348 ، امینی 1352 ، سمامی 1353
جناب آقای جندقی در ابتدا از برگزاری خوب انتخابات از آقای موذنی (دادستان کانون وکلای دادگستری مرکز) به عنوان ریاست کمیته نظارت بر انتخابات که در جلسه حضور داشتند تشکر کردند . سپس رای گیری برای هیات رئیسه آغاز گردید و آقای جندقی آن را انفرادی و مخفی اعلام کردند و آقایات دکتر نجفی توانا و دکتر فرض پور برای ریاست داوطلب شدند. و جناب آقای جندقی تاکید کردند که در این دوره داوطلب نخواهند شد . قبل از اخذ رای ، از داوطلبین سوالاتی در خصوص برنامه نامزدها برای لایحه جامع وکالت ، نحوه تعامل با قوای سه گانه و کارآفرینی برای وکلای جوان مطرح شد . مسئله بعدی که مطرح شد ضرورت و اهمیت حضور مستمر رئیس هیات مدیره در کانون وکلا و حد الامکان عدم اشتغال به فعالیت های دیگر بود .
بعد از طرح مسائل توسط اعضا ، آقای فرض پور برنامه های خود را مطرح و بیان کردند : " رئیس کانون مجری مصوبات هیات مدیره است و آنچه را انجام می دهد که اعضا تصویب می کنند و ... (در حال تکمیل) " ، آقای نجفی توانا در توضیح برنامه های خود عنوان کردند : " من نماینده آنانی که مرا انتخاب کرده اند نیستم و ما از تمامی وکلا نمایندگی می کنیم و نگاه من فرا جناحی است و اگر در قالب یک مجموعه بوده فقط برای انحصار شکنی بوده است ، به نظر من اولین مسئله در کانون جلب مشارکت تمامی وکلا برای اداره ی کانون است اگر شیوه های مدیریتی گذشته پاسخگو مسائل وکلا بود امروزه با انبوهی از مشکلات مواجه نبودیم و البته مسئله ی دیگری که بسیار حائز اهمیت است حفظ استقلال کانون به عنوان یک نهاد مستقل غیر سیاسی است برای نیل به این هدف باید برنامه ریزی دقیق دو ساله تنظیم شود یکی از مشکلات اساسی کانون وکلا عدم برنامه ریزی دقیق است .در زمینه ی حضور مستمر رییس کانون معتقدم که حضور مستمر مهم نیست آنچه واجد اهمییت است حضور موٍثر رییس است مسئله بعدی حفظ شان وکلا است ... (در حال تکمیل) "
پس از آن اخذ رای به جهت تعیین ریاست کانون آغاز گردید و نتیجه آن 6 رای به آقای دکتر نجفی توانا و 6 رای به آقای دکتر فرض پور بود ، و در نتیجه تنفس اعلام گردید .
پس از پایان زمان تنفس اخذ رای دوباره انجام شد و برای بار دو منیز نتیجه رای همان 6 در مقابل 6 شد .
پس از آن دکتر مالکی عنوان کردند ک ه بهتر است به بهانه تعیین ریاست زمان را از دست ندهیم و بنابراین سه پیشنهاد را طرح نمودند : اول ، فرخوان برای تمامی وکلا به جهت نقد لایحه وکالت دادگستری ، دوم تشکیل کمیسیونی تحت عنوان دفاع از استقلال کانون وکلا و سوم دعوت از مقامات مسئول برای حضور در کانون ، که پیرامون این نظرات و اینکه پیش از تعیین هیات رئیسه اقداماتی انجام شود یا خیر، به تفسیر بحث شد .
در ادامه به اتفاق ارا تشکیل کمیسیون دفاع از استقلال کانون وکلای دادگستری به تصویب رسید و اعضای این کمیسیون آقایان کریمی ، مالکی ، محمدنبی ،فرض بور و علیزاده طباطبایی می باشند.دعوت از مقامات رسمی نیز به اتفاق آرا تصویب شد ولی تمامی اعضا متفق القول بودند که در زمینه ی کیفیت دعوت و مطالبی که باید مطرح شود لازم است گفتگو بسشتری شود.در مورد انتشار فراخوان جهت نقد لایحه ی وکالت نیزمقرر شد که تا سه شنبه همکاران لایحه را تهیه کرده و در همان جلسه متن فراخوان تنظیم شود.
درپایان آقای جندقی در ساعت15 :12 دقیقه ختم جلسه را اعلام کردند.