• مشاهده تمامی اخبار

  • اخبار صنفی

  • مشاهیر وکالت

  • مقالات

  • قرارداد حق الوکاله

  • تخلفات انتظامی

  • قوانین و مقررات جدید

  • نظریات مشورتی

  • مصوبات هیات مدیره

  • اخلاق حرفه ای

  • معرفی کتاب

  • چهره ها در عدلیه

  • نغز نامه

  • گوشه های تاریخ

  • همایش های حقوقی

  • فرهنگی و هنری

  • عکس هفته

  • لایحه جامع وکالت رسمی

  • آداب الدعوی -نوشته رحمان زارع

  • مشاهیر قضاوت

  • رقص آتش - نوشته رحمان زارع

  • مصاحبه ها

  • زنان و کودکان

  • حقوق بین الملل

  • حقوق و سینما

  •  
    قانون گرایی، سقوط اخلاقی و فساد
    ادامه مطلب

     
    گفتگو با ناصر فکوهی:
    الهه اسلامی

     نصیحت، نتیجه‌ای جز سقوط اخلاقی ندارد، زیرا مردم نه به نصایح بلکه به کنش‌های واقعی می‌نگرند. فسادهای مالی کلان در سال‌های اخیر نیز بر رفتار مردم بی تأثیر نبوده‌است. به خصوص که جزئیات پرونده‌های تخلفات مالی معمولا در هاله‌ای از ابهام فرو می‌مانند. مردم اعتماد خود را به سلامت مالی در رده‌های بالای مدیریتی از دست داده‌اند و تنها در صورتی این اعتماد را به دست می‌آورند که نتیجه محاکمه‌های قضایی برایشان روشن شود.
    الهه اسلامی: آیا فساد و اختلاس مختص مسئولان است و آنهایی که دستشان به جایی بند است، یا نه، ارزش شدن پول در جامعه و گرایش مردم به پول درآوردن بدون در نظر گرفتن درست یا نادرست بودن روش آن هم فساد است؟ این پرسشی بود که ما را به گفتگو با...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    روشنفکری ایرانی،از توهم تا واقعیت
    ادامه مطلب

    کاوان محمدپور

     به طوری کلی جریان روشنفکری در ایران را باید با «دیگری» که دراینجا همان غرب است سنجید. به وجود آمدن مفهومی به نام روشنفکر در امتداد انقلاب صنعتی و عصر روشنگری در اروپا قرار دارد که موجب خوانشی جدید از جهان و ماهیت آن و نیز انسان شد. غرب روشنگری، جهانی ست که مفاهیم دینی در آن به سستی روی آورده‌اند و تاکید برعقلانیت ابزاری و سکولاریسم فرهنگی در حد اعلای خود وجود داشت. در این دوره انسان نه صوری روحانی ست بلکه موجودی‌ست زمینی و به وجود آمده از گوشت و خون. این موجود را می‌توان مطالعه کرد، دغدغه و افکارش را شناسایی کرد و در این جهان زندگیش را ساخت. تاریخ حاصل سرگذشت جوامع انسانی‌ست نه سرنوشت آنان، باید از هرجهت توان فرهنگی و اجتماعی را افزایش داد تا به پیشبرد تاریخی رسید. عمومن مفاهیمی که غرب در این د...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    چگونه کاراموزی کنیم - منتشر شد
    ادامه مطلب

    اوصاف وکیل
    وکیل باید دارای اخلاق حمیده و صفات پسندیده باشد و با حسن خلق و خوشروئی با مردم رفتار کرده و با این رویه قلوب همه را به خود جذب نماید و با کمال بیغرضی دعاوی را قبول کرده و اعتدال و میانه روی را در انجام عمل از دست ندهد . به اقوال و مواعید خود پایبند بوده و از طریق صحت و درستی و دقت وظایف خود را تعقیب نموده که موجب اطمینان خاطر مردم از او بشود .
    مرحوم محمود سرشار – آبان ماه 1331
    کتاب (( چگونه کارآموزی کنیم ))  منتشر شد .
    این کتاب برای کاراموزان و وکلای سرپرست  پیشنهاد می شود. این کتاب مشتمل بر پرسش های معمول کاراموزان وکالت و همچنین آراء محکمه انتظامی مرتبط با فعالیت های کارآموزی می باشد .
    این کتاب 136 صفحه  در قطع وزیری و قیمت آن دوازده هزار تومان می باشد
    برای تهیه این کتاب می توانید به فروشگاه کانون وکلای دادگستری مرکز مراجعه فرمایید و ی...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    بررسی تطبیقی حقوق خانواده
    ادامه مطلب

    نسیم السادات محبوبی‌شریعت‌پناهی -دانشجوی دکترای مطالعات زنان

    بررسی تطبیقی حقوق خانواده
    نویسنده: دکتر ابوالقاسم گرجی و همکاران
    انتشارات دانشگاه تهران؛ 1392
    کتاب «بررسی تطبیقی حقوق خانواده» مشتمل بر چهار فصل است. گرجی و همکاران او به عنوان نویسندگان کتاب در فصل اول آن، به بررسی حقوقی ازدواج در قوانین جمهوری اسلامی ایران پرداخته‌اند. در این فصل، مبحث اول به شرایط حقوقی خواستگاری و نامزدی و مبحث دوم آن به شروط ضمن عقد ازدواج اختصاص دارد که این بحث اعم از شروط مندرج در عقدنامه و سایر شروط بنایی و شروط صفت در ازدواج است.
    در مبحث سوم، اهلیت زوجین برای ازدواج و تحقق سن بلوغ، ولایت پدر و جد پدری در ازدواج کودک و ... مورد بحث قرار گرفته و در مبحث چهارم؛ تعدد زوجات و ادله فقهی در این امر، شرایط و محدودیت‌ها...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    1100 زندانی زن در استان تهران/ خانواده‌های زندانیان، زنان زندانی را راحت‌تر می‌پذیرند
    ادامه مطلب

    سرپرست امور اجتماعی انجمن حمایت از خانواده زندانیان مرکز:

    گروهی از زنان زندانی، شوهر دارند که آنها نیز یا در زندان‌های دیگر هستند و یا بدسرپرست بوده و شوهرشان بعد از رفتن زن به زندان، خانواده و فرزندان را رها می‌کند. درصدی از زنان زندانی نیز خودشان سرپرست خانواده هستند.
    سرپرست امور اجتماعی انجمن حمایت از خانواده زندانیان مرکز در خصوص تاریخچه ایجاد این انجمن اظهار داشت: انجمن حمایت از زندانیان سال 1320 بر اساس پیشنهاد وزیر دادگستری وقت به هیئت دولت شکل گرفت. بر اساس اساسنامه انجمن مقرر شد که این انجمن به سه موضوع رسیدگی کند: کمک به خانواده زندانیان، کمک به زندان و کمک به زندانی. این اساسنامه توسط هیئت وزیران وقت مصوب شد و منابع مالی‌ای را برای انجمن در نظر گرفتند؛ مثلاً از صدور پاسپورت، صدور گواهی‌نامه، ساخت پلاک اتومبیل‌های شهربا...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    آیین‌نامه اجرایی قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات ابلاغ شد
    ادامه مطلب


     آیین‌نامه اجرایی قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در روزنامه رسمی منتشر شد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیین‌نامه مذکور به شرح زیر در روزنامه رسمی کشور منتشر شده است:
    وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
    هیات وزیران در جلسه ۲۱/ ۸/ ۱۳۹۳ به پیشنهاد شماره ۱۳۴۴۸۰/ ۱ مورخ ۷/ ۱۰/ ۱۳۹۲ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (با همکاری سایر دستگاه‌های ذی‌ربط) و به استناد ماده (۲۳) قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات مصوب۱۳۸۸ ، آیین‌نامه اجرایی قانون یادشده را به شرح زیر تصویب کرد:
    آیین‌نامه اجرایی قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
    ماده۱- اصطلاحات زیر در این آیین‌نامه در معانی مشروح مربوط به کار می‌روند:
    الف- اطلاعات: هر نوع داده از جمله صوت، تصویر، فیلم، نوشته، نشانه، نقشه، اعداد و یا ترکیبی از آنها که در اسناد مندرج باشد یا به صورت نرم‌افزاری...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    خیابان استاد کاتوزیان
    ادامه مطلب

    حسين سهرابي-وكيل دادگستري


    نامگذاري خيابانهاي كشور بنام شخصيتهاي علمي،فرهنگي،هنري،سياسي،اجتماعي،ورزشي وبطور كلي افراد مشهور و برجسته داخلي وخارجي به رويه اي مرسوم و متداول بدل گرديده است.
    در برخي موارد اين امر با بد سليقگي – اگر نگوييم عدم درك صحيح از خواست و نظر عمومي جامعه- مسوولين شهري مواجه گرديده است،به گونه اي كه نامهاي نا مانوس و بيگانه با فرهنگ بومي وملي كشور عزيزمان بر تابلوهاي خيابانها نقش مي بندد.

    مطالبه عمومي جامعه وكالت نامگذاري خيابانهاي مقابل كانونهاي وكلاي دادگستري سراسر كشور بنام استاد دكتر امير ناصر كاتوزيان است.
    با گذشت حدود سه ماه از درگذشت پدر علم حقوق ايران جناب استاد دكتر امير ناصر كاتوزيان، جامعه حقوقي كشور بوي‍ژه وكلاي دادگستري...

    بیشتر تعدادنظرات:(1)

    اهم مصوبات هیات مدیره کانون مرکز از تاريخ 31/1/93 تا 22/7/93
    ادامه مطلب


    1- دکتر جلیل مالکی – دکترحسین محمد نبی – دکتر عباس کریمی - دكتر محمود علیزاده طباطبائی – سعید باقری بعنوان کمیته پیگیری قانون وکالت  تعیین شدند.
    2- با تصويب هيئت مديره مقرر شد لایحه جامع وکالت جهت اظهار نظر همکاران وکیل ودیگر حقوق دانان در سایت کانون وکلای مرکز قرار گیرد.
    3- کمیته تدوین برنامه وبودجه کانون وکلای دادگستری مرکز ، با عضویت ریيس و نواب رئیس و دکتر مرتضی شهبازی نیا ، دکتر محمود علیزاده طباطبائی وعبداله سمامی تشکیل  شد.
    4- کمیسیون صدور پروانه با عضویت  اسماعیل مصباح اسکوئی – اکبر سرداری زاده  - عبداله سمامی –دکتر محمدرضا کامیار و دكتر میترا ضرابی تشکیل شد.
    5- محمد فرض پور ماچیانی –نادر دیو سالار –دکتر عیسی امینی بعنوان اعضا کمیسیون نقل وانتقال انتخاب شدند .
    6- جلسات هیأت مدیره قبل از اذان ظهر تعطیل وبا تنفس نیم ساعته پس از اذان واقامه نم...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    تفویض اختیارات جدید به وزیردادگستری با اصل 160 قانون اساسی تعارض دارد
    ادامه مطلب

    بهمن کشاورز در گفت‌وگو با ایسنا:

     رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) معتقد است که تفویض اختیارات جدید به وزیر دادگستری که در طرح افزایش اختیارات وزیر دادگستری آمده با اصل 160 قانون اساسی در تعارض است.
    بهمن کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به طرح افزایش اختیارات وزیر دادگستری و قرار گرفتن کانون وکلای دادگستری در زیرمجموعه این وزارتخانه، اظهار کرد: اصل یکصد و شصتم قانون اساسی، حدود، مسئولیت و اختیار وزیر دادگستری را روشن کرده است و طبق این اصل وزیر دادگستری مسئولیت کلیه مسائل مربوط به روابط قوه قضائیه با قوای مجریه و مقننه را بر عهده دارد.
    وی افزود: اصل 160 قانون اساسی در آن جایی که قصد دارد امکان افزایش این اختیارات را پیش‌بینی کند آورده است که "رئیس قوه قضائیه می‌تواند اختیارات تام ما...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    سوسیالیسم و دموکراسی
    ادامه مطلب

     

    ادوارد برنشتاین برگردان آرمان شهرکی

     توضیح مترجم: سوسیالیسم تعدیل شده در مکتب فکری برنشتاین از معدود گرایشهای فکری در جبهه ی چپ است که بر لزوم اصلاحات اجتماعی فوری، صلح طلبی، ائتلاف با احزاب بورژوا، و دیدگاهی اخلاقی به سوسیالیزم پای میفشارد. برای مارکسیستهای هگل گرایی همچون  برنشتاین، سوسیالیسم یک فلسفه ی زندگی مشحون از ایمان و اعتقاد اخلاقی است. فلسفه ای که بیشترین زاویه  را با مواضع جنگ طلبانه ی مارکسیسم-لنینیسم ایجاد میکند.متن پیش رو ترجمه ی گزیده ای از کتاب سوسیالیسم تکاملی {Evolutionary Socialism}اثر ادوارد برنشتاین (Eduard Bernstein)، سوسیالیست تجدیدنظرطلب معروف است که بصورت دنباله دار در سایت منتشر خواهد شد. برای ترجمه از نسخه ی آن لاین...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    واقع‌بینی درمورد سرنوشت نهاد وکالت
    ادامه مطلب


    دکتر علی نجفی توانا - وکیل دادگستری

    در جهان امروز توسعه یک کشور با تمرکز تمام فعالیت‌ها در نهادهای عمومی و دولتی امکان‌پذیر نیست. به همین دلیل صاحب‌نظران علم سیاست و اقتصاد با ابداع روش‌های علمی جدید تدابیری را توصیه نموده‌اند که براساس آن با اعمال سیاست عدم تمرکز و گریز از تصدی‌گری، دولت هم خود را مطعوف نظارت قانونی بر فعالیت‌های بخش‌های غیردولتی، تعاونی و خصوصی نموده و بدین‌ترتیب بار مسئولیت و مشکلات ناشی از رقابت‌ها در امر اقتصاد، ارائه خدمات و غیره را به آن بخش‌ها واگذار کند.
    با اتکای بر چنین سیاستی بود که در اکثر قوانین اساسی کشورها اجازه لازم به دولت‌ها داده شد تا در این مسیر تمرکززدایی نموده و خود به اعمال حاکمیت بپردازند. در این میان حرفه وکالت به عنوان یک صنف، از جمله فعالیت‌هایی بوده است که در اکثر کشورهای جهان ...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    آگهی دعوت از وکلا برای شرکت در جلسه هیأت عمومی
    ادامه مطلب


    همکاران گرامی– وکلای محترم عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
    با سلام و احترام
    هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز در راستای ایفای وظایف و مسئولیت های خود و به منظور شفاف سازی امور مربوط به وکالت و پاسخ گویی به مطالبات وکلا از همکاران عزیز درخواست می نماید تا در جلسه هیأت عمومی کانون وکلای مرکز حضور به هم رسانند.
    زمان : ساعت 10 صبح روز پنج شنبه مورخ 22/8/93
    مکان : سالن اجتماعات ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی
    موضوع : گزارش عملکرد شش ماهه هیأت مدیره و بررسی آخرین تحولات مربوط به لایحه جامع وکالت


                                                                    رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز

                                                                                دکتر علی نجفی توانا

    ...
    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    جدیدترین نظریات مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه منتشر شد.
    ادامه مطلب


    سؤال

    رئیس اداره دولتی که اداره متبوعش خوانده واقع شده است ادعای خواهان را مورد پذیرش قرار داده است. آیا با اقرار رئیس اداره خوانده رأی صادره قطعی است یا اینکه چون اقرار به ضرر شخص حقیقی خودش نیست و به نمایندگی از اداره دولتی است رأی صادره غیرقطعی و قابل تجدیدنظرخواهی می‌باشد؟

    نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه

    اقرار به عنوان یکی از ادله اثبات دعوی در قانون آئین دادرسی مدنی پیش‌بینی گردیده و به موجب ماده ۱۲۷۸ قانون مدنی در خصوص آثار اقرار در دعاوی حقوقی آمده: اقرار هرکس فقط نسبت به خود آن شخص و قائم مقام قانونی او نافذ است و در حق دیگری نافذ نیست مگر در موردی که قانون آنها را ملزم به اقرار کرده باشد.

    بنابراین و با توجه به تعریف قانونی اقرا...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    زنان هراسناک، مردان بیمناک: نگاهی به ریشه های خشونت مردانه علیه زنان
    ادامه مطلب

     دکتر ناصر فکوهی

    «زن هراسی» (misogyny)، «نرینه سالاری» (phallocracy)، «پدر سالاری» (patriarchate) و ... نام های بی شماری هستند که در اکثر  زبان های جهان برای پدیده واحدی وجود دارند. این پدیده، هراس از «زن بودگی»(feminity) است که می تواند به صورتی متناقض هم در مردان و هم در زنان مشاهده شود.  تصویر باستانی و کهنی که از زنان به مثابه ریشه «گناه اولیه» (original sin) در تفسیر عمدتا مسیحایی و به خصوص کاتولیک رومی ساخته شده است و  زن را در نقش «حیله گر» یا همان «شیاد» (trickster) مخرب ِ فرایند «کیهان پیدایش» (cosmogony) قرار داده  و  تا امروز به این تفکر تداوم بحشیده  و خود را به تمام فرهنگ ها نیز کشیده است. انسان شناسان البته بر خلاف بسیاری از تاریخ دانان، معتقد نیستند که ریشه اصلی و قدیمی ترین  نقطه این تفکر را ب...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    مصوبه دانشگاه شاهد با موضوع کسر نمره ابطال شد
    ادامه مطلب


     هیات عمومی دیوان عدالت اداری قسمتی از مصوبه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهد، مبنی بر تجویز کسر نمره ارزشیابی به لحاظ تأخیر در دفاع از پایان‌نامه را ابطال کرد. 
    بر اساس گردش کار این پرونده افرادی به موجب دادخواست‌هایی ابطال مصوبه ۱۹/ ۱۱/ ۱۳۹۰ شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهد که طی بخشنامه شماره ۱۳۵۱۹۳/۶ ۲۰/ ۱۱/ ۱۳۹۰ مدیرکل دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه مذکور به مراجع مربوطه در دانشگاه ابلاغ شده است را خواستار شده‌اند و توضیح داده‌اند که:
    بنا به دلایلی که عمدتاً به سیستم اداری دانشگاه مربوط می‌شود با تأخیر موفق به دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود شده‌ایم و به همین جهت از سوی شورای موارد خاص دانشگاه شاهد با کسر نمره ارزشیابی از ۵/ ۲ نمره تا ۵/ ۴ نمره مواجه گشته‌ایم. این جریمه‌ای نامتعارف، خلاف اصول کلی علمی، حقوق مکتسبه، قاعده قبح عقاب ...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    چند نظریه‌ مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه
    ادامه مطلب


    بمتن سوالات و پاسخ اداره کل حقوقی قوه قضائیه به شرح زیر است:
    سؤال
    احتراماً مستدعی است به منظور ایجاد رویه واحد نظریه آن اداره محترم را درخصوص بندهای ذیل از درآمد قضایی موضوع مصوبات جلسه پانزدهم مورخ ۲۴/ ۱۰/ ۱۳۹۲ کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال۱۳۹۳ اعلام فرمایید.
    ۱- با توجه به اینکه در بند ۱۲ به هزینه دادرسی مرحله واخواهی، اعاده دادرسی و اعتراض ثالث اشاره‌ای نشده است هزینه دادرسی در این مراحل به چه میزان باید وصول شود؟
    ۲- با عنایت به اینکه معیار مشخصی برای وصول هزینه دادرسی بند ۱۳ در ارتباط با دعاوی غیرمالی تعیین نشده است، برای تشخیص نوع دعوی و میزان مقطوع هزینه دادرسی اینگونه دعاوی چگونه باید عمل نمود؟
    ۳- هزینه دادرسی امور حسبی مانند تقسیم ترکه صدور حکم موت فرضی و ... چه میزان است؟
    ۴- آیا مجوزی برای دریافت اعتراض به قرارهای نهایی کیفری مخصوصا...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    رای دیوان عدالت اداری درباره مشاغل سخت و زیان‌آور
    ادامه مطلب


     هیات عمومی دیوان عدالت اداری درباره موضوع استفاده از مزایای اشتغال در مشاغل سخت و زیان‌آور رای وحدت رویه‌ای صادر کرد. 
    متن رای شماره ۱۰۴۳ هیات عمومی دیوان عدالت اداری در این باره به شرح زیر است:
    « اولا، تعارض در آراء محرز است.
    ثانیا، مطابق تبصره ۵ ماده ۸ آیین‌نامه اجرایی بند ۵ جزء ب ماده واحده قانون اصلاح تبصره ۲ الحاقی ماده ۷۶ قانون اصلاح مواد ۷۲ و ۷۷ و تبصره ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی مصوب ۱۳۵۴ و الحاق دو تبصره به ماده ۷۶ مصوب ۱۳۷۱ مصوب ۱۳۸۰ مصوب ۲۶/ ۱۲/ ۱۳۸۵ هیأت وزیران ، رأی کمیته بدوی استانی تشخیص مشاغل سخت و زیان‌آور ظرف ۱۵ روز اداری از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی است و در صورتی که کارگر یا کارفرما به رأی بدوی اعتراض داشته باشند درخواست تجدیدنظر خود را کتباً به سازمان کار و امور اجتماعی محل تسلیم می‌نمایند.
    با عنایت به این که کمیته بدوی ا...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    مراسم بزرگداشت چهلمین روز درگذشت پدر علم حقوق ایران
    ادامه مطلب

    مراسم بزرگداشت چهلمین روز پرواز عارفانه پدر علم حقوق ایران زمین
    استاد فقید دکتر امیر ناصر کاتوزیان
    برگزار می گردد .
    وعده دیدار جامعه حوقوقی کشور
    شنبه سوم ابان ماه 1393 از ساعت 30/15 الی30/17 در سالن اصلی همایش های برج میلاد

    ...
    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    در تکریم استاد
    ادامه مطلب

    محمد صالحی - وکیل دادگستری 
    چهل روز از سفر ابدی و بدون بازگشت یکی از عاشقان حقیقی ائمه طاهرین صلوات الله و سلامه علیهم عموماً و حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام خصوصاً سپری شد استادی که روایت فاجعه دردناک کربلا را نخستین بار از زبان مادربزرگ پدری خویش شنیده بود و نفرت از ظلم و حمایت از مظلوم در جانش مایه گرفت و این عشق تا آخرین لحظات عمر بابرکتش چون آتش شعله ور و زبانه می کشید بطوری که بهنگام خاکسپاری جسم خاکی اش در منزلگه ابدی (بهشت زهراء سلام الله علیها) همسر باوفای ایشان درخواست کردنند تا بدن پاکشان را آغشته به آب زمزم (که بیانگر خاطره حضرت اسماعیل (ع) و هاجر(س)) و تربت پاک و مطهر حضرت سیدالشهداء (ع) سرور آزادگان جهان، بعنوان تیمم و تبرک و ذخیره برزخ و قیامت که نشان از دلدادگی و عاشقی استاد به آن امام همام دارد بنمایند که اینکار ع...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)

    رفع دغدغه های حقوقی محیط بانان
    ادامه مطلب

    مصاحبه ی باشگاه خبر نگاران با اویس  حامد توسّلی
    وکیل دادگستری و دانشجوی دوره دکتری حقوق

    سئوال نخست: همان طور که مستحضرید یکی از مباحث حقوقی روز، رفع برخی دغدغه های حقوقی محیط بانان می باشد. بدواً در خصوص تاریخچه ی قوانین مربوط به آن ها قدری توضیح بفرمایید.
    پاسخ: با و جود اینکه از حدود 90 سال قبل تدوین قوانین در حوزه ی شکار آغاز شده است، امّا هم چنان با خلاء وجود برخی قوانین حمایتی از یک سو و ناکارآمدی برخی دیگر از قوانین از سوی دیگر مواجه هستیم.
    برای نخستین بار در سال 1307 خورشیدی، قانونی در خصوص شکار تدوین گشت. پس از آن در سال 1335 قوانین نسبتاً جامعی در این حوزه به تصویب مجلس وقت رسید. در دهه ی 40  تلاش ها در این زمینه ادامه یافت و در سال 1346 سازمان شکار بانی و نظارت بر صید جایگزین کانون شکار شد و...

    بیشتر تعدادنظرات:(0)



    < انتها ... 6 7 8 9 10  ... ابتدا > 

    Design By Gitysoft